Author: Alin Todirica
•vineri, septembrie 03, 2010
“Bună seara, şi bine aţi revenit la un nou episod din "Viaţa în 30 de secunde".
În această seară, vă voi arăta cum se prepară visele.
Lumea crede că e un proces foarte simplu şi uşor, dar e un pic mai complicat de atât. După cum puteţi vedea, cheia e o combinaţie foarte delicată de ingrediente complexe...
Mai întâi, punem nişte gânduri la întâmplare , apoi adăugăm câteva amintiri vagi din timpul zilei, amestecate cu nişte amintiri din trecut. ( Se pot face şi porţii pentru 2 persoane ).
Iubire, prietenii, relaţii, şi alte cuvinte care se termină în doi… de "i".
Lucruri văzute şi deasemenea, personale...(nu uitaţi să presăraţi şi ceva sunete,de preferat acorduri de vioară)
Lăsăm la foc mic timp de câteva secunde,după care amestecăm.Eventual,se pot adăuga după preferinţă locuri,spaţii,dimensiuni.”
Bucătarul rotofei adormise cu capul pe masa din bucătărie.Dacă cineva l-ar fi trezit,ar fi făcut un gest de cruzime.
În somn visă că e pe o clădire înaltă,ţinându-se cu o mână de balustradă,iar cu cealaltă sfidând un apus extraordinar.Picioarele îi erau îngheţate şi tremurau de frig şi de încordare.Era la un pas de moarte,iar lacrimile îi curgeau indiferente pe obrazul luminat de soare.Trase aer în piept şi se aruncă în gol,în scurta călătorie spre infinit.
-Până aici e bine,îşi zicea în gând cu fiecare etaj coborât în viteză.
Un bubuit puternic,apoi o linişte morbidă în micul univers citadin.Bucataraşul nostru deshise tâmpla ca floarea primăvară,iar trupul greoi se odihnea liniştit pe asfaltul fierbinte.

“Ce păcat că de ultimele 30 de secunde din viaţă nu o să ne putem aduce aminte niciodat㦔,zise bucătarul trezit din visare.
|
This entry was posted on vineri, septembrie 03, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comentarii:

On 19 septembrie 2010, 10:36 , Anonim spunea...

Interesantă reţetă a visului ;)) şi povestea bucătăraşului deasemenea :) Bravo !(R)