Author: Alin Todirica
•joi, mai 07, 2009


Omului ii place sa fie primul in ierarhia vietuitoarelor.Nu este primul pentru ca ar avea abilitatile necesare sau pentru ca ar merita sa fie acolo.E primul pentru ca el s-a pus acolo.
Cum acest articol nu a inceput prea interesant sau cum are tendinta sa va plictiseasca,o sa va povestesc intamplarea urmatoare.
Stiti pistoalele alea cu bile care le gasim adesea in pietele rusilor...Pistoalele alea de jucarie care poti sa le arunci la gunoi imediat dupa ce tragi o data cu ele.Haide mai...cum sa nu le stiti?Fiecare dintre noi a copilarit cu asa ceva.Un astfel de pistol avea si Razvan.Nu conteaza cum sau prin ce mijloace l-a dobandit,important e ca se putea bucura de el.
Asa...La inceput,Razvan a avut o singura bila pe care a pierdut-o.Nu pot sa va spun cat de suparat a fost si cat m-a rugat sa-l ajut sa-si gaseasca bila.Eram doar doi copii care numarau sau cautam(nici noi nu stim sigur) o singura bila.Apoi...nu pot sa va spun cat de dezamagita a fost Raluca ca nu i-a gasit bile lui Razvan in tot Rasnovul.
Dar a facut Razvan ce a facut si si-a gasit bile.Si inca multe...multe si galbene,ca asa ii placea lui culoarea.
Intr-o seara,il supara un muscoi.Unul dinala mare,cum mai vedeam noi in BuggsLife.Si aprig s-a maniat Razvan.Si-a scos pistolul.L-a inarmat.Apoi,a urmat asta:
Muscoiu':BZZZZZZ
Razvan:POC-POC.
Dupa primul glonte,abia mai misca muscoiul.Dupa al doilea insa,a inchinat steagul.Noua ne-a ramas a spune doar:Aleluia brother!
Dar...ce sa-i faci si muscoilui.Daca l-a mancat pe el buza sa zica bazz...Si daca l-a mancat degetul pe Razvan sa apese pe tragaci...
Fiind foarte multumit de fapta sa, Razvan a scos telefonul si a pozat trupul neinsufletit.Apoi,si-a scris la status:Am omorat un muscoi!